MONODRAMA "Za udaju je kasno, a da crknem rano"Downolad Online

MONODRAMA "Za udaju je kasno, a da crknem rano"

 autora EDVARDA RADZINSKOG  "Downolad Online





Opis

U ulozi Nine - Zorica Damjanovic
Rezija - Ratko Orozovic

Monodrama „Za udaju kasno, a da crknem rano“ je duhovita i tragikomicna prica o ljubavnim pobedama i porazima glumice Nine u trazenju idealnog muskarca. Njena potraga za pravom ljubavlju na kraju rezultura bekstvom u samocu i feminizam. Da li privremeno ili trajno- ostaje na pojedincu da sam zakljuci.

Edvard Stanislavovic Radzinski je poznati ruski pisac, rođen 1936. godine u Moskvi. Pise naucno popularna dela o tragicnim periodima ruske svetske istorije i o znamenitim istorijskim ličnostima, filmska scenarija i tv serijale. Poznat je po biografijama cara Nikolaja II, Grigorija Raspucina i Staljina.

Zorica Damjanovic je rođena 1971. godine u Bijelom Polju. Srednju glumačku skolu završila je u klasi Mime Vukovic Kurić u Nišu. Diplomirala je glumu u klasi prof. Branka plese na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Stalni je clan Narodnog pozorišta u Nisu.

Ratko Orozovic rođen je 1944. godine u Sarajevu. Objavio je pet knjiga poezije, proze i satire. Scenarista je i režiser igranih filmova „Vanbračna putovanja“, „Bračna putovanja“, preko 1500 televizijskih filmova i emisija i 120 kratkih filmova. U pozoristu je rezirao Brehta, Dusana Kovacevica…Zastupljen je u svetskoj enciklopediji filma i dobitnik je preko pedeset međunarodnih nagrada na festivalima.



Сродна слика



MONODRAMA "Za udaju je kasno, a da crknem rano"Downolad Link



MONODRAMA "Za udaju je kasno, a da crknem rano Online 



Jako poucna prica treba je pogledati zakljuciti
razmisliti o zivotu....vezama samoci ljubavima promasajima...uspesima odnosima....Manje ili vise ovu pricu snmo svi proziveli 
Preporuka





Коментари

Популарни постови са овог блога

Zaleđeno kraljevstvo Frozen 2013 Crtani film Sinhronizovan na srpski Downloads

Audio knjige. GORDANA.Mp3 Download Marija Juric Zagorka

Kraj dinastije Obrenovic (1995– ) Domaca Serija Downolad