Barbi - U krcku orascicu Crtani film Sinhronizovan na Srpski Downolad


Barbi - U krcku orascicu Crtani film Sinhronizovan na Srpski  Downolad 











U sklopu price je Barbina mlada prijateljica , Keli , koja ima problem da izvede određeni baletski pokret i njen strah od pojavljivanja na bini . Barbi joj priča pricu o Krcku Orascicu da je oraspolozi .

Devojka po imenu Klara zivi sa Drosselmajerom , njenim strogim dedom , i Tomijem , njenim mlađim bratom . Na Badnje vece , iznenada im dolazi u posetu njihova tetka Elizabet , koja dolazi sa poklonima za svoju sestričinu i bratanca . Klara dobija Krcka Orascica za kojeg joj tetka Elizabet govori da sadrzi srce princa . Tomi pokušava da zgrabi lutku od Klare , ali u tuci , slomljena je ruka Krcka Orascica .

Klara popravlja Krcka Orascica i zaspi blizu jelke . Ona se budi i vidi da je njen Krcko Orascic iznenada ziv i bori se protiv kralja misa i njegove misje vojske . Kada Klara pokusava da pomogne , kralj mis je smanjuje do njegove velicine , mada i dalje nije u mogucnosti da ih pobedi i privremeno se povlaci .

Krcko Orascic objasnjava da mora da pronađe princezu Slatkicu koja je jedina osoba koja moze da zaustavi kralja misa da ne preuzme njegov svet . Mudra Sova iz dedinog sata savetuje Klaru da prati Krcka Orascica , jer je princeza Slatkica jedina osoba koja moze da vrati Klaru u njenu originalnu velicinu . Sova takođe daje Klari medaljon koji ima moc da posalje Klaru kuci nakon što oni pronađu princezu Slatkicu .

Njih dvoje putuju u zemlju Parteniju , u Gingerbred selu , gde su im deca rekla da je zakoniti naslednik prestola , Princ Erik , nestao . Klara shvata to da je njen Krcko Orascic nestali princ i on otkriva da će njegov prethodni nemaran odnos dovesti kralja do toga da proglasi misa kao vrsioca duznosti kralja , dok Erik ne prihvati svoje obaveze tj. odgovornosti . Mis odlučiuje da zeli da bude kralj i baca cini na Erika , pretvarajući ga u Krcka Orasčica . Erik se nada da će izbaviti sebe kada pronađe princezu Slatkicu i na taj nacin ispraviti stvari. da ce tako sve doci na svoje mesto .

Klara i Krcko Orascicc su se pridruzili majoru Mintu i kapetanu Kendiju . Oni su presli olujno more sa ljubicastim konjem po imenu Marcipan , i stigli na ostrvo princeze Slatkice . Klara je odvojena od grupe , koju je zarobio ludi kralj miš , i ona se sama izlaže opasnosti i odlazi do mišje kraljevske palate da oslobodi svoje prijatelje . Nakon što ih je spasila , Krcko Oraščić se bori da dobije konačnu bitku protiv kralja misa , tokom koje je kralj mis pogođen sa svojom magijom , sto dovodi do toga da se njegova palica raspadne i da se on smanji u velicinu pravog misa . On bezi u kanalizaciju .

Krcko Orasccic je povređen u borbi i Klara ga poljubi , posle cega se on vraća u svoj pravi oblik , kao princ Erik . Klara , pošto je bila u stanju da razbije cini , otkriva da je ona princeza Slatkica . Erik je krunisan za kralja i par , koji se zaljubio , plese dok građani iz zemlje Partenie slave njihovu pobedu . U ovom trenutku smanjeni kralj miš pokušava još jednom da porazi Klaru , krade joj medaljon u obliku srca i otvara ga . Kralja misa je udarila grudva i on pada na zemlju i naizgled umire , ali Klara nestaje , posto je magicno vracena kuci.

Klara se probudi u dnevnoj sobi , gde je i zaspala . Krcko Orascic je nestao , a ona odlazi do njenog dede , koji odbacuje priču kao da je deo njene maste . Upravo tada , Teta Elizabet se vraca sa mladicem - to je Erik . Predstavlja ga kao sina prijatelja , ona insistira da on ostane na veceri i odvuce dedu Droselmajera i Tomija daleko od njih . Erik joj vracca medaljon i zamoli je za ples . Ona odgovara , " Ja ne mogu reci ne kralju " , i par zaigra valcer zajedno . Snezni globus pokazuje princa - sada kralja - i princezu Slatkicu kako srecno plesu u dvoristu palate .

Prica se vraca nazad do Keli i Barbi . Keli shvata znacaj toga da ne odustaje i ona pokušava jos jednom baletski pokret koji do tada nije mogla da odigra . Keli i Barbi plesu Keli konacno uspeva svoj baletski pokret da odigra pravilno - bas kako treba ; Barbi joj kaze : " Uvek sam znala da ti to mozes ..."

 Barbi - U krcku orascicu Video











Резултат слика за barbi krcko orascic crtani na srpskom


Резултат слика за barbi krcko orascic crtani na srpskom




Резултат слика за barbi krcko orascic crtani na srpskom

 Barbi - U krcku orascicu Crtani film Sinhronizovan na Srpski  Downolad Link

https://uptobox.com/yr5eifuf34rp

Za sve ljubetelje pravi prica Osecajni upecatljivi .
Za sve koji vole  bajke .Zaplovite u caroban svet u kojem dobro pobedjuje zlo ..Neverovaynu pricu 
 Barbi - U krcku orascicu
Uzivajte u ovom nevererovatnom crtanom filmu koji ce sigurno ostaviti jak utisak ,........



Коментари

Популарни постови са овог блога

Zaleđeno kraljevstvo Frozen 2013 Crtani film Sinhronizovan na srpski Downloads

Kraj dinastije Obrenovic (1995– ) Domaca Serija Downolad

Audio knjige. GORDANA.Mp3 Download Marija Juric Zagorka