ČOKOLADA. LAKO JEDNOSTAVNO BRZO UKUSNO SLADOLED,milkšejk,sufle,Kolač ,torta ,topla, cokolada.uzivajte
Čokolada ukusna, omiljena savšena uvek i svuda.
Svi vole ukus savšene čokolade.
Čokolada za svakog za sve uvek na svakom mestu .
Ukusna kremasta divan ukus budi mašte potpuno zadovoljstvo
koja bude sva čula ukusa, zadovoljstva.
Čokolada lepa savšena ukusna za sve i svakog.
Omiljena u svakoj prilici
Čokolada kao izraz ljubavi osećenja poklon dragim ljudima.
Savršena za druženje sa dragim ljudima.Neprevazidjenja uvek.
Ukusa savršenog divnog kao nešto što hoćete da uhvatite nemožete.neobično
Ta mala divna Čokolada svuda prisutna.
Različitog ukusa od mlečna,od jagode, lešnika,badema ,keksa,raznih ukusa koji bude sva čula ukusa mašte.
Ukusni deserti keksovi ,poslastice.
Pununo u nogo toga daje Čokolada prosto je prisutna svuda neprevazidjena.
U svakom kuktu tu je Čokolada uvak i svuda.
Prosto je neprevazidjenja .
Za uzivanje dobra je za svaku priliku. Jednostavno se nemože odoleti.
Te male jedinstvene ukusne neprevazidjenje kockice čokolade.
Razigrana igra mašte sa bezbroj mogućnosti.
ČOKOLADA ČOKOLADA .UVEK SVUDA MOŽE SVE MOŽE SVAŠTA. ČOKOLADA
Torte, sladoled ,kolači,deserti,topla čokolada,milšejk.
Šta god želite mašta je neograničena,
Igrajte se čokoladom.koliko god želite uključite maštu
Igrajte se pravite razne poslastice.
Podeliću sa vama nekoliko poslastica recepte od čokolade koje sam probala.
Nisu me ostavili ravnodušnu.
Nadam se da neće ni vas
Mala slatka ukusna neprevazidjenja
ČOKOLADA
MALA ČOKOLADICA LAKO JEDNOSTAVNO BRZO UKUSNO,
ZAPLOVIMO U MAŠTU ČOKOLADE IGRAJMO SE PRAVIMO UKUSNE POSLASTICE NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI.
Neprevazidjeni omiljeni ,savrsen ,ukusan, neodoljiv
SLADOLED OD ČOKOLADE
Sastojci:
150 g šećera
250 ml mleka
1/4 kašičice soli
2 kašike kakao praha
3 žumanceta
50 g iseckane čokolade
500 ml slatke pavlake
kašičica ekstrakta vanile
U činiju stavite žumanca i blago umutite. Oko 125 ml tople smese stavite u žumanc ai promešajte, pa sve sipajte u toplu smesu.
Ponovo zagrevajte dok se ne zdusne, ali ne sme da vri. Sklonite sa vatre, dodajte iseckanu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Smesu sipajte u hladnu činiju i stavite u frižider dok se dobro ne ohladi.
Promešajte sladoled i sipajte u odgovarajuću činiju i stavite u zamrzivač.
Sladoled možete povremeno vaditi iz zamrzivača i promešati
Omiljeni uvek i svuda na svakom mestu svuda savršen.
200 grama sladoleda od čokolade
100 grama mlečne čokolade
2 deciltra mleka
2,5 decilitra slatke pavlake
Na kraju dodajte sladoled i i zatim još jednom dobro izmiksajte.
Razlijte smesu u čaše, ukrasite izrendanom čokoladom i ostavite da se hladi.
Neprevazidjeni ukusan savršen
2 kašike putera
3 kašike brašna
so (na vrh noža)
220 mililitara mleka
70 g šećera
3 jajeta
100 grama rastopljene čokolade
3 kašike vrele vode
1 kašičica vanilinog šećera
1 pakovanje slatke pavlake
Priprema:
Dobro promešajte putera, brašno i so. Dok mešajte, polako dodajte mleko i kuvajte na kpari sve dok se smesa ne zgusne.
Zatim sklonite s vatre i dodajte šećer, a potom i rastopljenu čokoladu i vanilin šećer.
Premažite posudice u kojima ćete peći sufle puterom, pa sipajte smesu u njih. Pecite oko jedan sat na temperaturi od 160 stepeni.
Ukrasite slatkim pavlakom ili šećeropm u prahu i služite uz nekom osvežavajuće voće - recimo, sočne maline.
Ovo je nešto neprevazidjeno što morate prpbati neodoljiv
140 g pistaća u ljusci
200 g lomljene mlečne čokolade
200 g smeđeg šećera
200 g putera
3 jaja
200 g brašna
1 kašičica praška za pecivo
100 ml mleka
150 ml kisele pavlake
Prstohvat soli
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Pleh veličine 20 cm prekrijte papirom za pečenje. Iseckajte 125 g pistaća, 75 g čokolade i pomešajte sa polovinom šećera. U posebnoj posudi pomešajte ostatak šećera, omekšali puter jaja, brašno, prašak za pecivo, mleko i prstohvat soli i mutite. Na kraju, u ovu smesu umutite i smesu sa pistaćima. Sipajte smesu u pleh i pecite oko 35-45 minuta. Proverite čačkalicom da li je testo pečeno.
Za glazuru:
Preostalu čokoladu rastopite, umešajte je u kiselu pavlaku i malo ohladite. Izvadite pečeno testo iz pleha i rasecite po sredini tako da dobijete dve kore. Podignite gornju koru i sipajte malo glazure. Preko glazure stavite drugu koru i razlijte preko nje preostalu čokoladnu glazuru.Za ukrašavanje, iseckajte preostale bademe i pospite preko kolača.
Neprevazidjena neodoljiva
Svi vole ukus savšene čokolade.
Čokolada za svakog za sve uvek na svakom mestu .
Ukusna kremasta divan ukus budi mašte potpuno zadovoljstvo
koja bude sva čula ukusa, zadovoljstva.
Čokolada lepa savšena ukusna za sve i svakog.
Omiljena u svakoj prilici
Čokolada kao izraz ljubavi osećenja poklon dragim ljudima.
Savršena za druženje sa dragim ljudima.Neprevazidjenja uvek.
Ukusa savršenog divnog kao nešto što hoćete da uhvatite nemožete.neobično
Ta mala divna Čokolada svuda prisutna.
Različitog ukusa od mlečna,od jagode, lešnika,badema ,keksa,raznih ukusa koji bude sva čula ukusa mašte.
Ukusni deserti keksovi ,poslastice.
Pununo u nogo toga daje Čokolada prosto je prisutna svuda neprevazidjena.
U svakom kuktu tu je Čokolada uvak i svuda.
Prosto je neprevazidjenja .
Za uzivanje dobra je za svaku priliku. Jednostavno se nemože odoleti.
Razigrana igra mašte sa bezbroj mogućnosti.
ČOKOLADA ČOKOLADA .UVEK SVUDA MOŽE SVE MOŽE SVAŠTA. ČOKOLADA
Torte, sladoled ,kolači,deserti,topla čokolada,milšejk.
Šta god želite mašta je neograničena,
Igrajte se čokoladom.koliko god želite uključite maštu
Igrajte se pravite razne poslastice.
Podeliću sa vama nekoliko poslastica recepte od čokolade koje sam probala.
Nisu me ostavili ravnodušnu.
Nadam se da neće ni vas
Mala slatka ukusna neprevazidjenja
ČOKOLADA
MALA ČOKOLADICA LAKO JEDNOSTAVNO BRZO UKUSNO,
ZAPLOVIMO U MAŠTU ČOKOLADE IGRAJMO SE PRAVIMO UKUSNE POSLASTICE NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI.
Neprevazidjeni omiljeni ,savrsen ,ukusan, neodoljiv
SLADOLED OD ČOKOLADE
Sastojci:
150 g šećera250 ml mleka
1/4 kašičice soli
2 kašike kakao praha
3 žumanceta
50 g iseckane čokolade
500 ml slatke pavlake
kašičica ekstrakta vanile
Priprema
Pomešajte šećer, mleko, so i kakao i zagrejte u dubokom tiganju na umerenoj vatri konstantno mešajući, dok ne počne da struji.U činiju stavite žumanca i blago umutite. Oko 125 ml tople smese stavite u žumanc ai promešajte, pa sve sipajte u toplu smesu.
Ponovo zagrevajte dok se ne zdusne, ali ne sme da vri. Sklonite sa vatre, dodajte iseckanu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Smesu sipajte u hladnu činiju i stavite u frižider dok se dobro ne ohladi.
Promešajte sladoled i sipajte u odgovarajuću činiju i stavite u zamrzivač.
Sladoled možete povremeno vaditi iz zamrzivača i promešati
Omiljeni uvek i svuda na svakom mestu svuda savršen.
Čokoladni milkšejk
Sastojci (za 4 čaše)
200 grama sladoleda od čokolade
100 grama mlečne čokolade
2 deciltra mleka
2,5 decilitra slatke pavlake
Priprema
Čokoladu izlomite na kockice, pa je istopite u 1 decilitru mleka. Nakon što se ova smesa ohladi, stavite je u blender i dodajte preostali decilitar mleka i slatku pavlaku. Miksajte masu dok ne dobije penastu teksturu.Na kraju dodajte sladoled i i zatim još jednom dobro izmiksajte.
Razlijte smesu u čaše, ukrasite izrendanom čokoladom i ostavite da se hladi.
Neprevazidjeni ukusan savršen
Čokoladni sufle
Sastojci:2 kašike putera
3 kašike brašna
so (na vrh noža)
220 mililitara mleka
70 g šećera
3 jajeta
100 grama rastopljene čokolade
3 kašike vrele vode
1 kašičica vanilinog šećera
1 pakovanje slatke pavlake
Priprema:
Dobro promešajte putera, brašno i so. Dok mešajte, polako dodajte mleko i kuvajte na kpari sve dok se smesa ne zgusne.
Zatim sklonite s vatre i dodajte šećer, a potom i rastopljenu čokoladu i vanilin šećer.
Premažite posudice u kojima ćete peći sufle puterom, pa sipajte smesu u njih. Pecite oko jedan sat na temperaturi od 160 stepeni.
Ukrasite slatkim pavlakom ili šećeropm u prahu i služite uz nekom osvežavajuće voće - recimo, sočne maline.
Ovo je nešto neprevazidjeno što morate prpbati neodoljiv
Kolač sa pistaćima i mlečnom čokoladom
Sastojci:
140 g pistaća u ljusci
200 g lomljene mlečne čokolade
200 g smeđeg šećera
200 g putera
3 jaja
200 g brašna
1 kašičica praška za pecivo
100 ml mleka
150 ml kisele pavlake
Prstohvat soli
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Pleh veličine 20 cm prekrijte papirom za pečenje. Iseckajte 125 g pistaća, 75 g čokolade i pomešajte sa polovinom šećera. U posebnoj posudi pomešajte ostatak šećera, omekšali puter jaja, brašno, prašak za pecivo, mleko i prstohvat soli i mutite. Na kraju, u ovu smesu umutite i smesu sa pistaćima. Sipajte smesu u pleh i pecite oko 35-45 minuta. Proverite čačkalicom da li je testo pečeno.
Za glazuru:
Preostalu čokoladu rastopite, umešajte je u kiselu pavlaku i malo ohladite. Izvadite pečeno testo iz pleha i rasecite po sredini tako da dobijete dve kore. Podignite gornju koru i sipajte malo glazure. Preko glazure stavite drugu koru i razlijte preko nje preostalu čokoladnu glazuru.Za ukrašavanje, iseckajte preostale bademe i pospite preko kolača.
Neprevazidjena neodoljiva
Коментари
Постави коментар